Jeugddammers krijgen uitleg over verzorging en bemesting plantjes

Tuinbouw instructiemiddag groot omarmd door buurtbewoners

De Jongeren Federatie Wanica (JO.FE.WA.) is constant bezig de jeugdigen en de jongeren in de gemeenschap te vormen tot volwaardige Surinaamse burgers. Dit doen zij bijvoorbeeld door middel van de damsport.

Afgelopen week heeft JO.FE.WA een tuinbouw afdelings bestuur samengesteld, uit de regio Livorno en Houttuin. In het bestuur zitten 7 personen, te weten: Oesha Gopalrai (voorzitter), Rashieta Ladie (1e secretaris), Phavan Basdewsing (2e secretaris), Ritesh Jamal (penningmeester), Kirpa sewgobind, Markus Nenthel en H. Basdewsing (algemene coördinator).

Bij de tuinbouw instructie- en voorlichtingmiddag was de belangstelling erg goed. De jeugddammers kregen op een creatieve manier uitleg over de verzorging en bemesting van plantjes, ook gingen zij actief participeren. 

De buurtbewoners toonden ook heel veel interesse, ze stelden veel vragen waarop de deskundigen uitleg gaven. Het  was een educatieve interactie middag voor zowel de tuinbouwers als de 

landbouwdeskundigen.

error: Kopiëren mag niet!