Minister Amoksi gaat in gesprek met ontevreden brandweerlieden

De minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, zal woensdag een gesprek hebben met ontevreden leden van het Korps Brandweer Suriname (KBS).

Een groep brandweerlieden was maandag naar het hoofdkantoor van het ministerie gegaan en werd aldaar toegesproken door de minister. Zij vragen dringende aandacht van de bewindsman voor zaken, zoals toelage en medische voorzieningen, die voor het KBS gerealiseerd moeten worden. 

Bij het voor woensdag geplande gesprek zullen de brandweerlieden in de gelegenheid gesteld worden om problemen naar voren te brengen. 

Vanuit het ministerie zullen zij meer duidelijkheid krijgen over de fase waarin zaken die voor het KBS in behandeling zijn, verkeren. Voor de leiding van het ministerie en het brandweerkorps is het erg belangrijk dat het personeel onder goede condities haar werkzaamheden kan verrichten. Alle inspanningen zullen daarom gepleegd worden om zaken gerealiseerd te krijgen, aldus het ministerie dinsdag in een persbericht.

error: Kopiëren mag niet!