DNA vergaderingen afgeblazen

De huishoudelijke- en openbare vergadering van De Nationale Assemblée (DNA) die gepland stonden voor dinsdag zijn verdaagd naar een nader te bepalen datum, zo meldt de officiële internetpagina van DNA. 

“Dit vanwege één Covid-19 besmetting onder de leden. De stand van zaken rond Covid-19 in Suriname, de kwestie EBS (energietarieven) en de start van het nieuwe schooljaar (2021-2022) stonden op de agenda van de openbare vergadering.” Volgens een reactie van vicevoorzitter en VHP-Assembleelid Dew Sharman tegenover Dagblad Suriname gaat om een fractiegenoot van hem. Het zou gaan om Mohamedsafiek Gowri.

Blijft u de website, televisiekanaal en social media van DNA volgen voor meer informatie, aldus het bericht. Eerder zijn de geplande vergaderingen ook afgeblazen, nadat de regering om uitstel had gevraagd.

De Jaarrede van de president staat gepland voor vrijdag.

error: Kopiëren mag niet!