Anil Kapoor wint de IAA Brand Endorser of the Year Award

Anil Kapoor regeert het hart van het publiek met zijn tijdloze charme en aanstekelijke energie. Het is zijn heerschappij over de mensen die hem tot een favoriete acteur van Brands maakt. Momenteel is Kapoor een van de weinige acteurs die alle belangrijke goedkeuringen op zak heeft.

Vanwege zijn massale aantrekkingskracht en meerdere merken op zijn lijst, kende de International Advertising Association Kapoor de Brand Endorser of the Year Award toe tijdens hun IAA Leadership Awards uitreiking ceremonie in Mumbai.

Terwijl hij de eer in ontvangst nam, zei Kapoor: “Het is nederig om de Brand Endorser of the Year Award van IAA te ontvangen. Merkaanbeveling is meer een verantwoordelijkheid dan een baan.”

International Advertising Association, met IAA Leadership Awards, eert de uitmuntendheid in marketing die elk jaar een directe impact heeft gehad op een product of dienst in termen van algemene groei voor het merk en bedrijf.

Ondertussen maakt de krachtpatser van de industrie, Kapoor, samen met Neetu Kapoor, Varun Dhawan en Kiara Advani opnames voor Jug Jugg Jeeyo. De acteur heeft ook Animal met Ranbir Kapoor in de pijplijn.

error: Kopiëren mag niet!