Amitabh Bachchan schrijft emotionele post voor Shweta Bachchan op Dochterdag: ‘Zonder dochters, samenleving, cultuur…’

Amitabh Bachchan deelde een hartverwarmende post voor Shweta Bachchan ter gelegenheid van Dochterdag. Tijdens een aflevering van KBC had de acteur onlangs zijn spijt betuigd, dat hij er niet was voor haar en Abhishek toen ze opgroeiden. Op 26 september was het Internationale Dochterdag. Op nationaal niveau wordt gesproken over Nationale Dochtersdag.

Hij schreef: “Happy Daughter’s Day, betiyan na hoti, samaj, sanskriti, sab ke sab nadarit”, met een lachende emoticon en een hart. De post kreeg veel liefde van fans, die ontelbare harten zijn kant op stuurden. In een van de recente afleveringen van zijn show, Kaun Banega Crorepati, zei  Bachchan hoe hij het betreurt dat hij er niet was voor Shweta en Abhishek Bachchan toen ze opgroeiden.

“Woh humko humesha ek dukh raha hai ki subah jab jaa rahe hote kaam pe toh woh zo rahe hote, wapas aate toh phir zo rahe hote, kyunki der raat wapas aate the. Toh woh thoda sa kasht hua lekin ab sab samajdaar ho gaye hai (ik heb er altijd spijt van gehad, want als ik ’s morgens naar mijn werk ging, sliepen ze en sliepen ze uit tegen de tijd dat ik terugkwam omdat het laat zou zijn Ik zou me een beetje slecht voelen, maar iedereen begrijpt het nu)’, zei hij.

In tegenstelling tot de meeste leden van haar familie, bleef Shweta Bachchan liever uit de buurt van films, omdat ze heeft toegegeven dat ze ‘doodsbang’ is om de hoeveelheid trollen, terugslag en haat te zien die haar broer en vader krijgen. Haar dochter Navya Nanda heeft zich ook buiten de showbizz-industrie gehouden en heeft haar eigen bedrijf Ara Health opgericht. Ze lanceerde onlangs Project Naveli, een organisatie die zich inzet voor gendergelijkheid in India. Ook zij stapt in het familiebedrijf. ‘Ik zou de vierde generatie van de familie zijn die de leiding neemt – en de eerste vrouw. Het is een groot gevoel van trots voor mij om deze ongelooflijke erfenis voort te zetten die mijn overgrootvader HP Nanda heeft achtergelaten”, vertelde ze aan Vogue.

error: Kopiëren mag niet!