1 voor 12: Laatste groet aan Jolita Stuart

Jolita Stuart is er niet meer. De moeder van zes minderjarige kinderen is maandag naar haar laatste rustplaats gebracht. Stuart benaderde Stichting 1 voor 12 tien maanden geleden om hulp. 

Zij leed aan baarmoederhalskanker en kon de chemotherapie niet zelf betalen.  Met behulp van donateurs heeft de stichting haar bijgestaan.  De voorzitter van Stichting 1 voor 12, Louis Vismale, is geschokt door het heengaan van deze jonge moeder. 

“Het doet wel pijn om moeite te maken voor iemands leven en dat je past boem moet horen dat de persoon er niet meer is. Het heeft ons geschokt, vooral omdat het gaat om een moeder die jonge kinderen achterlaat.  Ik hoop dat ze goed begeleid worden en een goede ondersteuning krijgen”. 

Vismale heeft zijn ondersteuning toezegt om de kinderen bij te staan. Hij heeft SRD 2.000 overhandigd aan de familie ten behoeve van de kinderen voor het nieuwe schooljaar. Verder heeft hij ook aangeboden schoolkleding aan te schaffen voor de vijf kinderen die naar schoolgaande zijn. 1 voor 12 heeft ook SRD 5.000 bijgedragen aan de uitvaart van Stuart. 

error: Kopiëren mag niet!