Man (50) mishandelt echtgenote en dreigt haar te doden en lichaam op onvindbare plek te dumpen…

De 50-jarige R.S. is maandag door de politie van het bureau Latour aan de Matheusweg aangehouden. De man wordt verdacht zijn vrouw vaak met de dood te hebben bedreigd en mishandeld, zo meldt het Korps Politie Suriname maandagavond.

 Het slachtoffer deed eerder geen aangifte van de door haar man gepleegde strafbare feiten. Toen hij zich echter donderdagochtend 23 september weer schuldig maakte aan mishandeling en bedreiging deed de vrouw wel aangifte tegen hem in het politiebureau Latour. 

Volgens verklaring van de vrouw kreeg zij die donderdag ruzie met de man. Tijdens de ruzie heeft hij haar getrapt en vuistslagen toegebracht op haar lichaam. Gewapend met een scherp voorwerp bedreigde hij haar  met de dood en gaf daarbij aan haar lijk te zullen dumpen op een plek waar haar familie het niet zou kunnen vinden. 

De vrouw liep krabverwondingen op aan haar lichaam, en klaagde van pijn in haar onderbuik, aan een elleboog en het hoofd. Na medisch te zijn behandeld kon ze naar huis.

De verdachte werd opgespoord en maandag op zijn woonadres aangehouden. Het scherp voorwerp is achterhaald en in beslag genomen. Bij de voorgeleiding heeft hij ontkend zich schuldig te hebben gemaakt bedreiging en mishandeling. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de man in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!