Houtmarkt De Eenheid afgebrand

Houthandel De Eenheid aan de Duisburglaan is maandagmiddag door brand verwoest. De politie en brandweer werden ingeschakeld en waren in grote getallen aanwezig. Er was sprake van grote rookontwikkeling en hoge vlammen. De Duisburglaan werd tijdelijk afgesloten. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. 

Opmerkelijk genoeg waren manschappen van het Korps Brandweer Suriname (KBS) maandag in actie gegaan. Ze waren na een algemene ledenvergadering (ALV) vanuit het hoofdkwartier van de Surinaamse brandweer aan de Gemenelandsweg gelopen naar het regeringsgebouw aan de dr. Sophie Redmondstraat.

Binnen het korps bestaat grote ontevredenheid. Er is geen kleding en schoeisel beschikbaar. En de manschappen willen een verhoging van hun voeding toelage en aanpassing van hun medische dekking. 

error: Kopiëren mag niet!