Bestuurder (25) verdachte auto aangehouden – Twee inzittenden slaan op de vlucht

Het Korps Politie Suriname bericht maandagmiddag 27 september, dat de 25-jarige M.D. vrijdagochtend vroeg door agenten van het bureau Kwatta in de Tweelingenstraat aangehouden. Hij zat als bestuurder in een verdachte auto, waaruit twee inzittenden de benen namen bij het zien van de politie.

Na een verkregen melding van het Command Center gingen agenten naar de Tweelingenstraat. Daar troffen zij een grijze auto aan dieop een afstand stond geparkeerd. Bij het zien van de politie reed het voertuig met een hoge snelheid weg. De politie zette de achtervolging in en constateerde dat twee mannen uit het voertuig waren gestapt en een in bosschage verdwenen.

Het lukte agenten om de bestuurder M.D., die nog in het voertuig zat, staande te houden. Bij een ingesteld onderzoek in de auto stuitte de politie op onder andere een capuchon, sokken, touw, knipwerktuigen en andere gereedschappen. Zowel het voertuig als de voorwerpen werden door de politie in beslag genomen.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Aan de opsporing en aanhouding van zijn twee voortvluchtige kompanen wordt gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!