Zangeres Poppe: “Het gaat goed met mijn zangcarrière”

Surinaamse Solo Female artieste in Nederland

De welbekende Surinaamse zangeres Poppe is tot heden actief in de muziekwereld. In een gesprek met Dagblad Suriname zegt ze: “Het gaat goed met mijn zangcarrière, de laatste tijden niet vaak naar de studio geweest, maar wel collaboraties gehad en doe verder ook aan zingende boodschap (Poppe boskopu) en het gaat lekker met me boskopus. Heel binnenkort spring ik weer de boot in, dus dat wil zeggen dat mijn mensen daar in Suriname het in de gaten moeten houden wat ze in ieder geval al doen. Mijn meest recente song is niet voor de radio, maar voor de straat en wat ik voor de straat doe krijgt vanzelf aandacht. Met andere woorden, straat pokus krijgen geen promotie”, aldus de zangeres. 

Poppe, geboren als Simonia Consuella Darson, is al zes jaar woonachtig in Nederland. Ze is opgegroeid te Latour en heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen,  vanwege het feit dat haar vader  zanger is geweest van de vroegere kasekoband Exmostars. Darson verkreeg haar artiestenaam van haar goede vriend Browny. Enkele songs van de zangeres zijn ‘Mi Law’ met Angelo king & Junior Kelly, ‘Stop taki abra mi libi’ en ‘Mi Neh Luku Deng’.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!