Zangeres Pokimombe heeft nieuwe song genaamd ‘Leleti’

Een nieuw nummer gelanceerd op het YouTube channel RN-Media Pro N.V. heet “Leleti”. Dagblad Suriname heeft het volgende vernomen van Mc Vuure.

Het is de nieuwste song van zangeres Pokimombe. Het is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. Het nummer is inmiddels ook te beluisteren via diverse radiostations.

Leleti is in de Saramaccaanse benaming een stok die bruikbaar is voor de bereiding van okersoep. Pokimombe wenst nu groot te gaan en is een samenwerking aangegaan voor promoties van haar songs met Mc Vuure. De zangeres is afkomstig uit de Saramaccaanse gemeenschap. Zodoende zijn haar songs ook meer in het Saramaccaans. Velen denken en geven aan, dat haar songs overeenkomen met Spaanse liederen. Zij wenst zeker samenwerkingen aan te gaan met andere Surinaamse artiesten. Hoewel de artiest niet woonachtig is in ons land gaat zij haar songs blijven pushen via Mc Vuure. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!