Mammoetvlaggen op drie locaties in verband met Jaarrede president

De Wegenautoriteit Suriname heeft op drie plekken in het land mammoetvlaggen gehesen, met het oog op de Jaarrede van president Chandrikapersad Santokhi op 1 oktober in De Nationale Assemblee.

Tijdens deze vergadering zal president Santokhi een uiteenzetting geven van het te voeren beleid en zullen door de regering de ontwerpbegrotingen voor het dienstjaar 2022 worden aangeboden. 

De vlaggen symboliseren vaderlandsliefde. Het hijsen van de vlaggen heeft vrijdag al ceremonieel plaatsgevonden met militaire eer.

Lloyd Playfair, hoofd planning van de Wegenautoriteit Suriname, geeft aan dat de vlaggen zijn gehesen in samenwerking met het Nationaal Leger en het Korps Politie Suriname. 

De kolossale vlaggen wapperen op de rotondes in de Van ’t Hogerhuystraat en de Jaggernath Lachmonstraat en in de dokter Sophie Redmondstraat, nabij het Kabinet van de Vicepresident.

Het ligt in de bedoeling om ook op het kruispunt te Zanderij, bij de afslag naar de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven, een vlag te hijsen. De vlaggen zullen op 4 oktober weer worden gestreken

error: Kopiëren mag niet!