Cubaanse vrouw (56) bloedt dood na val van toiletpot in woning

De 56-jarige Cubaanse vrouw Travaga Sanches is donderdag in een wonint te Uitvlugt doodgebloed nadat zij tijdens schoonmaakwerkzaamheden van een toiletpot was gevallen, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Leden van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname kregen van het Command Center de melding dat een vrouw op een adres in het ressort Uitvlugt een ernstige verwonding aan haar been had opgelopen.
Daar aangekomen troffen agenten de 56-jarige Cubaanse besmeurd met bloed aan.

Het slachtoffer was als interieurverzorgster werkzaam op een woonadres te Uitvlugt. Het politieonderzoek wijst uit, dat de vrouw op een toiletpot was gaan staan om het verhoogd gedeelte van tegels schoon te maken. De toiletpot brak daarbij waardoor de vrouw viel en een gapende verwonding opliep aan haar rechterbeen ter hoogte van haar knieholte.

De bewoners waren op dat moment niet thuis. De Cubaanse raakte in paniek en liep rond in het huis. Op een bepaald moment belde zij met een familielid en zei, dat zij dood ging. Het familielid stapte in een taxi om mevrouw Sanches te assisteren, maar wist niet waar haar juiste werklocatie was. De eigenaar werd hierop in kennis gesteld, waarna zowel de politie en de familie zich toegang konden verschaffen tot de woning.

Een ambulance werd ingeschakeld en terwijl het ambulancepersoneel bezig was het slachtoffer te verplegen, overleed zij ter plekke.
Aangezien er geen sprake is van een misdrijf, werd het lichaam van de vrouw in opdracht van het Openbaar afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!