Ziekenhuizen ontvangen medische hulpgoederen

De Badjalala Group of Companies in samenwerking met Stichting Vrienden van Suriname uit Tiel, Nederland, heeft woensdag medische hulpgoederen gedoneerd aan het Mungra Streekziekenhuis Nickerie, het Streekziekenhuis Marwina, het Regionaal Ziekenhuis Wanica, ’s Lands Hospitaal en het Sint Vincentius Ziekenhuis. Het gaat om een zending van twee grote zeecontainers met onder meer rolstoelen, mondkapjes, hand sanitizers en ziekenhuisbedden. 

Fauzia Poese, die namens het Regionaal Ziekenhuis Wanica de geste in ontvangst nam, zei heel erg dankbaar te zijn. Zij onderstreepte de dagelijkse noden in de ziekenhuizen en deze donatie komt in deze periode als geroepen. “We zullen de spullen zeker goed kunnen gebruiken”, aldus Poese. 

Het Mungra Streekziekenhuis Nickerie heeft voor de tweede maal een donatie mogen ontvangen van het bedrijf. 

Inder Jaglal, vertegenwoordiger van het ziekenhuis uit Nickerie, was de donateurs zeer erkentelijk. Hij zei, dat er een goede samenwerking is tussen hem en directeur Badjalala. “Zodra wij een beroep doen op hem, is hij altijd bereid op welke wijze dan ook ons hulp te bieden”, sprak Jaglal.

De vertegenwoordigers van de overige ziekenhuizen die de artikelen in ontvangst namen, gaven ook aan dat het een welkome geste is.

error: Kopiëren mag niet!