‘Wouw’ (46) bedreigt en mishandelt tante die niet voor hem gaat koken

De 46-jarige A.L., alias ‘Wouw’, is vrijdag 17 september door de politie van het bureau Latour aangehouden als verdachte van mishandeling en bedreiging op 7 en 11 september van zijn tante. Dit meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 24 september.

Volgens verklaring van de vrouw, die aangifte tegen haar neef heeft gedaan, kookte zij voor hem tegen een vergoeding van SRD 250 per maand. Maar, vanwege de dure tijd gaf zij A.L. te kennen dat ze niet meer voor hem zou kunnen koken. Dit viel niet in goede aarde bij hem, waarop hij bedreigende uitlatingen deed naar haar toe. 

Op 7 september ging de neef naar haar werklocatie aan de Coesewijnestraat en ging tekeer tegen haar en bracht haar enkele klappen toe in het gezicht. De eigenaar van haar werkplek kwam ertussen om erger te voorkomen. 

Toen zij op 11 september van het werk kwam en op weg was naar huis viel haar neef haar op de Coesewijnebrug aan. Hij gooide daarbij twee stenen naar haar. De eerste raakte haar niet, maar de tweede kwam tegen haar hoofd. Zij liep hierdoor zware letsels op en verloor het bewustzijn. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is verwezen naar een neurochirurg.

Na zijn actie verliet A.L., die heel agressief is en met een ieder tekeer gaat in de buurt, de locatie. Hij werd opgespoord en op 17 september op zijn woonadres aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de man door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!