Diamanten huwelijk voor echtpaar Ramlochan Tewarie-Soerdjoesing

De heer ing. Oemasanker Ramlochan Tewarie en mevrouw Shirley Ramlochan Tewarie-Soerdjoesing hebben gisteren, op 23 september, hun diamanten huwelijksjubileum (60 jaar gehuwd) mogen vieren.

Het echtpaar is op 23 september 1961 in het huwelijksbootje gestapt. Uit het huwelijk zijn 5 kinderen geboren: Sunita, Nishada, Esha, Aartie en Vishal. 

Het echtpaar Ramlochan Tewarie-Soerdjoesing kijkt op een mooie periode terug. De heer Ramlochan Tewarie is gepensioneerde manager houtvoorziening fabrieken van Bruynzeel (ook oud-bestuurslid van de VSB en Surinaamse Houtunie).

Mevrouw Ramlochan Tewarie-Soerdjoesing is gepensioneerd leerkracht. Een goede opvoeding gebaseerd op hoge waarden en normen voor de kinderen was belangrijk. Het echtpaar is zeer verheugd dat alle kinderen een academische opleiding achter de rug hebben en zowel in Suriname als in Nederland hun weg hebben kunnen banen in de samenleving.

Het geheim van het succesvol lang huwelijk van het echtpaar Ramlochan Tewarie-Soerdjoesing, dat ook tegelijkertijd hun boodschap is aan jongeren, is dat het huwelijk gebaseerd moet zijn op liefde, wederzijds respect en vertrouwen, goede communicatie, geduld en verdraagzaamheid. Ook roept het echtpaar jongeren op om maximaal te investeren in studie/opleiding, hard te werken om doelen te bereiken, normen en waarden hoog te houden en op een eerlijke manier door te gaan in het leven.

error: Kopiëren mag niet!