Man (33) die in 2019 vloeibare cocaïne in doos postte nu opgepakt

De Recherche Regio Midden heeft zondag 19 september de 33-jarige R.G. aangehouden die ervan wordt verdacht in 2019 460 milliliter vloeibare cocaïne te hebben gepost bij één van de postbedrijven in Paramaribo. 

De douanerecherche stuitte destijds tijdens controlewerkzaamheden op de cocaine. De cocaïne werd in beslag genomen, waarna het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Narcotica Brigade. De verdachte werd meermalen opgespoord, echter zonder gewenst resultaat, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdagmiddag 23 september.

Door tussenkomst van de recherche van Regio Midden werd de man aangehouden en ter voorgeleiding overgedragen aan de Narcotica Brigade. Bij de voorgeleiding heeft hij bekend de vloeibare coke op verzoek van een inmiddels overleden vriend te hebben gepost.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de postverzender door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!