Launch van Miss Teen International verkiezing en Man Of The World Suriname 2021 onder Covid-19 beperkingen

De oprichter Singoredjo C.  van Stichting Teen, Miss & Mister Caribbean Suriname heeft de launch gehad van Miss Teen International verkiezing en het vervolg van Man Of The World Suriname 2021 verkiezing.

Singoredjo zegt tegenover Dagblad Suriname: “Vanwege de Covid-pandemie is na lang overleg besloten om de launch van de twee verkiezingen in het klein te organiseren met inachtneming van de Covid-19 maatregelen. Alleen de familie van de deelnemers en de media werden uitgenodigd. Gelet op het feit of er maatregelen veranderen zal er een besluit gemaakt worden hoe de finale show eruit zal zien. De winnaars van beide verkiezingen gaan Suriname volgend jaar in het buitenland vertegenwoordigen.”

Miss Teen International verkiezing

Voor de Miss Teen International verkiezing zijn het 20 dames in de leeftijdscategorie van 14-19 jaar die zullen strijden voor de titel. Zij hebben hun speech voor het eerst gepresenteerd aan het publiek en zullen verder getraind worden voor de finale ronde. Het gaat om de dames, Leticia, Shakira, Christina, Sasjah, Nischa, Debora, Chery-ann, Charlize, Cindy, Chinara, Jean-Marie, Taneesha, Refaja, Sanyana, Challegaïn, Mary, Dwiyanne, Seraja, Shannon, Nicole.

Man Of The World Suriname 2021

In januari 2019 vond de launch al plaats van Man Of The World Suriname maar vanwege de Covid-19 pandemie werd het heel stopgezet. Sinds 2020 zijn de trainingen weer opgepakt, hierbij hebben zes  heren het volgehouden in de leeftijdscategorie van 18-35 jaar. Deze heren zullen verder ook getraind worden voor de finale ronde. Het gaat om de heren, Yash, Colin, Filipe, Andrew, Darryl en Azriel.

De oprichter heeft als doelstelling om jongeren zoveel mogelijk te ondersteunen door met hun eigen platform te komen zoals vrouwen die te maken hebben met geweld, educatie, armoede, gelijke rechten etc. om hiermee hulp te krijgen vanuit de samenleving. Persoonlijk is hij ook nog steeds in de leer en is het team (de coaches/trainers) die hem ondersteunen heel erg dankbaar. Een bijzondere dank gaat uit naar Ashwin Adhin en alle overige personen die erbij betrokken zijn. 

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!