Dienstverlening Commissariaat Para stopgezet vanwege Covid-19 besmetting

De dienstverlening van het Commissariaat Para is dinsdag 21 september stopgezet, vanwege de besmetting van een personeelslid met het Covid-19 virus.

De leiding van het district is hierdoor genoodzaakt om secties/afdelingen een reinigingsbeurt te geven en de deuren te sluiten. Het Commissariaat zal op maandag 27 september weer opengesteld worden voor de dienstverlening, zo laat de districtscommissaris van Para, Marlene Joden, middels een bekendmaking weten. 

Joden laat de redactie van Dagblad Suriname in een reactie weten, dat alleen de dienstenverlening gesloten zal zijn, zaken zoals vuilophaal en buitendiensten gaan gewoon door. 

Volgens Joden is het personeelslid die besmet is, in contact gekomen met andere personeelsleden. “Dit is al de zoveelste op het commissariaat.” Op de vraag hoe het staat met de vaccinatiebereidheid onder het personeel, zegt Joden dat een deel wel gevaccineerd is.

SK

error: Kopiëren mag niet!