73 Personen tijdens avondklok opgepakt zonder dispensatiebewijs

Het Korps Politie Suriname meldt woensdagochtend 22 september, dat in het weekend van vrijdag 17 september tot en met de vroege ochtend van maandag 20 september 73 personen op verschillende locaties zijn staande gehouden die geen dispensatiebewijs konden tonen. Deze personen kregen een bestuurlijke boete opgelegd, waarna zij hun weg verder konden vervolgen.

Vijftien automobilisten die geen rijbewijs konden tonen en of niet in het bezit zijn van een rijbewijs, kregen naast de bestuurlijke boete ook een snelrecht proces-verbaal opgelegd, waarna de voertuigen werden gesleept naar de berging van een sleepbedrijf. Er werden ook elf processen-verbaal uitgeschreven op naam van personen die andere verkeersovertredingen hadden begaan.

Verder werden bij de bruggen in totaal 46 voertuigen gecontroleerd, waarvan twaalf werden doorzocht. 

Aan de Frederikshoopweg werd een houseparty stopgezet. Bij Intercity trof de politie een enorme drukte aan. Daarbij zijn de personen ook beboet en vervolgens van de plaats verwijderd

error: Kopiëren mag niet!