Leden Politiebond stellen regering in kwestie benoeming Ramlall ultimatum

Leden van de Surinaamse Politiebond (SPB) stellen de regering een ultimatum in de kwestie rond de benoeming van Shivanand Ramlall, de directeur van Nationale Veiligheid, tot commissaris van politie.

De leden hebben dinsdagmiddag een motie aangenomen waarin wordt gesteld, dat regering een ultimatum wordt opgelegd om de benoeming van de heer Ramlall uiterlijk vrijdag 24 september om tien uur ‘s morgens terug te draaien. 

Daarnaast willen de bondsleden dat de achterstallige resoluties voor benoemingen moeten worden afgewikkeld.

Mocht de regering het ultimatum naast zich neer leggen, dan dreigen de leden met niet nader omschreven acties. De leden komen vrijdag weer bijeen op het terrein van de Politie Academie. Alle achterstallige resoluties voor benoemingen moeten dan ook in orde worden gemaakt.

error: Kopiëren mag niet!