“Deze regering was er niet ready voor”

“Over de verkoop kan er niet veel gezegd worden. De verkoop op alle markten is slap, de dagen waarop er een aanloop is is het eind van de maand. Maar voor de rest hebben mensen geen geld meer”, zegt een standhouder in gesprek met de krant.

“Een ieder heeft zijn of haar vaste lasten te betalen, ik ook als standhouder, maar het verschil is dat wij pas onze dingen kunnen rond krijgen als er veel kanten komen. Als dat niet gebeurt, dan moeten wij alternatieven zoeken om uit te komen. Maar, wij beide hebben onze lasten en belangen te betalen”, aldus de standhouder. 

“Als standhouder ga je blijven hopen dat je uitkomt, maar zolang de situatie niet goed loopt kan je niets bepalen. Er moet een hele andere aanpak komen op het gebied van het beleid en de maatregelen”, zegt een andere standhouder. “Zo kan niemand het halen, alleen de rijken die aan het genieten zijn.”

“Er moet heel wat veranderd worden in het land en deze regering is en gaat er niet ready voor zijn. De aanpak die gedaan moet worden wordt helemaal niet gedaan, en wat juist niet van toepassing is wordt aangepakt. Maar, veel kunnen we niet, we kunnen alleen kijken hoe men het land maakt en breekt.”

TM

error: Kopiëren mag niet!