Davis verslaat tijdens Bellator 266 oud-UFc middengewicht vechter Romero

Phil Davis heeft zondag 19 september de voormalige UFC middengewicht vechter Yoel ‘The Soldier of God’ Romero verslagen. Tijdens de Bellator 266 headliner in San Jose, Californië, dicteerde Davis het tempo tijdens de eerste twee rondes en bleef actiever dan Romero.

In de derde ronde vertrouwde Davis zwaar op zijn worstelachtergrond om Romero op de grond te krijgen. Hij sleepte Romero constant terug naar de mat wanneer de Cubaan weer overeind kwam.’

Uiteindelijk had Davis een perfect plan om Romero’s debuut met relatief gemak te bederven. Dit aangezien ‘The Soldier of God’ moeite had om significante punten te scoren gedurende de 15 minuten durende wedstrijd.

Davis, een voormalig Bellator licht zwaargewicht kampioen en UFC-vechter, herstelde zich met de winst op Romero na een verlies in april tegen de huidige kampioen Vadim Nemkov.

Romero kwam voor het eerst in actie sinds een nederlaag tegen UFC-middengewicht kampioen Israel Adesanya in maart 2020. De 44-jarige Cubaan heeft sinds februari 2018 geen overwinning meer behaald.

error: Kopiëren mag niet!