Cover song ‘Jab Tak Rahe’ gezongen door Fariz Barsatie

‘Aankondiging van eigen songs volgt’

De cover song ‘Jab Tak Rahe’ is een project gedaan door The Boss Promotions en KRS Royal. ‘Jab Tak Rahe’ is uitgebracht via het YouTube channel Napster Pro Studio. Het wordt gezongen door Fariz Barsatie en het muzikale gedeelte is gedaan door Shoenemoen Wagid Hosain.

“Het is een cover van de originele song ‘Jab Tak Rahe Tan Mein Jiya’ uit de film Samadhi (1972). Voor mijn persoon is muziek nog gaande, maar op een heel laag pitje vanwege de huidige Covid-situatie. Maar, we hopen om snel terug in de normale situatie te zijn waarbij het feesten wederom mogelijk is. Verder staat een aantal eigen songs op agenda. Een aankondiging betreffende de eigen songs volgt nog”, aldus Fariz. 

Barsatie heeft, voor de komst van de corona-pandemie, zijn solo album “Meri Pehchan” uitgebracht en tot heden een aantal covers. Zodoende zet hij zijn weg voort in de muziekwereld. 

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!