Real Madrid pas in laatste vijf minuten voorbij Valencia: 1-2

Real Madrid heeft zondag in Valencia een zwaarbevochten zege geboekt. De Koninklijke keek vanaf de 66ste minuut tegen een achterstand aan. Pas in de laatste vijf minuten stelde Real de zege veilig: 1-2. 

Hugo Duro bracht de thuisploeg op voorsprong. Real zette daarna Valencia onder druk. Dat resulteerde vier minuten voor tijd in de goal van Vinícius Júnior. Slechts twee minuten later sloeg ook Karim Benzema toe. 

Doelman Jasper Cillessen bleef bij Valencia op de bank.

Dankzij de late ontsnapping in Valencia kwam Real Madrid alleen aan kop, met 13 punten uit vijf duels. 

Atlético Madrid bleef zaterdag op eigen veld tegen Athletic Club steken op 0-0. De landskampioen staat tweede, met 11 punten. Valencia bezet de derde plaats met 10 punten, evenveel als Real Sociedad dat thuis gelijkspeelde tegen Sevilla (0-0).

Middenmoter Barcelona, dat uit drie duels 7 punten haalde, treedt maandagavond in Camp Nou tegen de in lagere regionen geklasseerd Granada CL aan.

error: Kopiëren mag niet!