Messi weigert PSG-trainer en landgenoot Pochettino hand te geven na wissel

Lionel Messi haalde zondag het einde van de wedstrijd van Paris Saint-Germain (PSG) tegen Olympique Lyon niet. De Argentijnse aanvaller wekte in de 76ste minuut niet de indruk gelukkig te zijn met zijn wissel. 

Hij weigerde trainer en landgenoot Mauricio Pochettino een hand te geven nadat hij het veld verliet. PSG won uiteindelijk met 2-1 van Lyon.

Na afloop bleek volgens Pochettino van groot ongenoegen geen sprake. ‘Ik heb hem gevraagd hoe het met hem ging. Hij zei me dat hij oké was en dat er geen problemen waren.”

Pochettino gaf de uitleg na de benauwde 2-1 zege in Parc des Princes. “Ik denk dat iedereen weet dat we veel erg goede spelers hebben met een selectie van 35 man. We moeten daarom keuzes maken, over de wedstrijdselectie en tijdens de wedstrijd.”

De PSG-trainer kijkt naar het teambelang. “We moeten denken aan wat het beste is voor het team. Soms valt die beslissing positief uit voor een speler, soms niet. Daarom is het de coach die de beslissingen neemt, of die leuk gevonden worden of niet.”

error: Kopiëren mag niet!