Ratings spelers in voetbalgame FIFA 22 bekend

Het computerspelbedrijf EA Sports heeft Lionel Messi nog steeds de hoogste waarde toebedeeld in de populaire voetbalgame FIFA 22. Ratings van aardig wat spelers in de populaire FIFA 22 zijn inmiddels bekend. Lionel Messi is dus de beste speler in het spel, Virgil van Dijk krijgt een downgrade en Frenkie de Jong is nu aanzienlijk beter dan in FIFA 21. De website VoetbalPrimeur heeft de belangrijkste ratings op een rij gezet.

In de top-tien van de beste spelers vallen direct meerdere zaken op: Messi behoudt zijn rating van 93 en is daarmee opnieuw de beste nog actieve voetballer in het spel. Cristiano Ronaldo heeft daarentegen een punt minder gekregen, waardoor hij is ingehaald door Robert Lewandowski. De Pool is juist geüpgraded met één. 

Kylian Mbappé, die op de cover van FIFA pronkt, en N’Golo Kanté hebben ook een upgrade gekregen. Laatstgenoemde is van 88 naar 90 gegaan, terwijl Mbappé door een stijging van één nu een beoordeling van 91 heeft.

Up- en downgrades voor Nederlanders
Van een aantal Nederlandse spelers is hun nieuwe rating bekend. Virgil van Dijk, die vrijwel het hele vorige seizoen geblesseerd was, is omlaag gegaan in punten (eerst 90, nu 89). De dertigjarige Liverpool verdediger behoort wel nog tot de twintig beste spelers uit FIFA.

Naast Van Dijk hebben ook Georgino Wijnaldum (van 85 naar 84) en Nathan Aké (van 79 naar 78) een downgrade gekregen in de nieuwe FIFA. Drie Nederlanders hebben definitief een upgrade gekregen in FIFA 22. Stefan de Vrij (van 84 naar 85), Denzel Dumfries (van 79 naar 82), Donyell Malen (van 78 naar 80) zijn de gelukkigen.

Het is eveneens duidelijk welke rating de in Nederland geboren Hakim Ziyech gaat krijgen. Ontwikkelaar EA Sports geeft de Marokkaanse spelmaker van Chelsea een beoordeling van 84. Dat terwijl Ziyech in FIFA 21 nog 85 rated was.

Er zijn ook verschillende FIFA 22-beoordelingen uitgelekt. Volgens het doorgaans betrouwbare FutArcade is Frenkie de Jong van 85 naar 87 gestegen, terwijl Memphis Depay nog steeds een score van 85 heeft. Matthijs de Ligt heeft zijn rating van 85 eveneens behouden. Quincy Promes gaat in FIFA 22 een downgrade van twee punten krijgen. Vorig jaar had de aanvaller van Spartak Moskou een beoordeling van 82, dit jaar zou hij 80 rated zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: