Paris Saint-Germain woedend na artikel in L’Équipe over salaris Messi

Paris Saint-Germain is furieus over berichtgeving zaterdag 18 september in de bekende Franse sportkrant L’Équipe over het salaris van Lionel Messi. De toonaangevende krant pakte ’s ochtends flink uit met het ‘XXL-contract’ van de Argentijnse ster, maar volgens technisch directeur Leonardo is het onzin.

Messi zou bij PSG in zijn eerste seizoen dertig miljoen euro krijgen en in zijn tweede en eventuele derde seizoen telkens veertig. L’Équipe stelde, dat er een optie voor een derde jaar in het tweejarige contract van de 34-jarige aanvaller staat.

Niets van waar, aldus Leonardo. “We kunnen niet accepteren dat dit op de voorpagina van een krant als L’Équipe verschijnt”, zei de Braziliaan zaterdag op een persconferentie.

“Dit is onaanvaardbaar”, vervolgde de PSG-directeur, die het woord nam voordat trainer Mauricio Pochettino vooruit kon blikken op het duel met Olympique Lyon. “Helemaal verkeerd. De informatie is ver van de waarheid verwijderd, zowel de duur van het contract als de genoemde bedragen. Lionel heeft voor twee jaar getekend. Het bericht in L’Équipe klopt niet en we vinden dit niet leuk.”

error: Kopiëren mag niet!