Sally The Rising Star over video’s van haar performance die viraal gaan

Er gaan tal van video’s van de Surinaamse stand-up comedian Sally viraal op social media. Ook op Tik Tok gebruikt men de audio om creativiteit te uiten en hun eigen content te maken. In gesprek met de krant zegt de comedian:

“Als artieste heb ik er helemaal geen moeite mee dat mijn video’s worden gedeeld op social media. Het geeft alleen maar aan dat men van Sally houdt. Het maakt mij alleen maar bekender. Natuurlijk zijn er ook mensen die niet van mij houden en proberen me belachelijk te maken, maar dat vind ik normaal. Ik ben die aandacht ook al gewend en geniet soms ook van die TikTok video’s.  De groep Sambel Trasie maakt het ook prima, we zien elkaar wel eens, maar we hebben de oefeningen on hold gezet, omdat we nog niet exact weten wanneer wij weer in het theater mogen.” 

De comdian heeft acht producties gedaan met Sambel Trasie, elk stuk was door Sally geschreven. Een ander hoogtepunt van haar carrière was in december 2019 haar eerste solo show. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!