King Yagri naar Suriname voor sociaal project

Zanger King Yagri staat gereed om af te reizen naar ons land. De krant heeft  het volgende van Mc Vuure vernomen. 

De artiest zal voor uitvoering van een sociaal project op bezoek zijn in ons land. Verder heeft King Yagri in de planning om op de 25ste van de maand zijn EP te lanceren. Zodoende zal hij dichterbij de fans zijn voor promotie. De zanger zal in samenwerking met lokale artiesten starten met een project voor kinderen en ouderen. Hij heeft als doelstelling om ook de eenheid in de muziekscene te behouden.

Recentelijk is de artiest een samenwerking aangegaan voor een productie met de artiesten Elka $ava, Jackson Blai en Pschyco.

De lancering van zijn EP op 25 september zal gepaard gaan met een give away dinner show.  Het wordt een gelegenheid waar bezoekers een cd kunnen ophalen en er wordt gezorgd voor drankjes. Het geheel heeft als doelstelling om ouderen en kinderen uit verschillende buurten een handje te helpen. De artiest werkt ook verder aan andere projecten, aldus Mc Vuure. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!