Videoclip ‘Viraal’ van Westbank opgenomen in België en Suriname

De muziekformatie Westbank heeft zijn nieuwe productie gelanceerd. ‘Viraal’ kan gezien worden als resultaat van een schrijfmoment voor Westbank. De videoclip van “Viraal” is opgenomen in België en Suriname.

Het is de titeltrack van het album dat in totaal 12 nummers bevat. Het is een samenwerking van de muziekgroep met Bad Move Records. De titeltrack is een Dancehall Rap en heeft als boodschap: “Geniet van elk klein beetje wat je hebt en waardeer dat ook.”

De muziekgroep legt de focus op het genre Dancehall. Zij zingt in de talen Sranantongo, Nederlands en Engels. Giovanni (Fuure), Serverino (SG), Giorno (Aya), Leroy (Bigyard), Giorgio (Pae), Jarod (Rum Rum Boy) en Mitchell (Mohammed) zijn de leden van Westbank.

Twee andere songs van deze muziekgroep zijn “Vrijstelling” en “Techniek”.  “Vrijstelling” is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. “Het lied “Techniek” zien we dagelijks ook gebeuren en het is ons opgevallen dat sommige mannen niet met vrouwen weten om te gaan. Dus willen wij ze een beetje van onze techniek meegeven. Blijf jezelf en geniet ook van het nummer “Viraal””, aldus de artiesten in een gesprek. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!