Zusterorganisaties coalitie bieden President Santokhi literatuur aan

Op zaterdag 11 september boden de Zusterorganisaties van de coalitie (VHP- Ned, ABOP-Ned, NPS-Ned en PL-Ned) President Chandrikapersad Santokhi twee boeken aan. Deze boeken komen goed van pas in het licht van de burgerbetrokkenheid die de sleutel is voor duurzame ontwikkeling, waar deze regering naar streeft. Deze burgerbetrokkenheid houdt ook in dat er sprake moet zijn van continue communicatie met de bevolking. De betrokkenheid en communicatie met het volk zijn noodzakelijke voorwaarden voor een gezonde democratie. In een multiculturele en multi-etnische samenleving als Suriname is het meedoen en meedenken niet weg te denken. De aangeboden boeken staan daarom ook in het licht van democratie en communicatie:

1. Democratie in relatie tot Recht en Politiek –Schrijver Twan Tak

2. Effectieve communicatie en beïnvloeding – Schrijver Natasja Loomans

error: Kopiëren mag niet!