ENVR promoot Surinaamse vrouwelijke ondernemers

Het is zijn manier om positieve energie de wereld in te sturen

Enver Panka, met als artiestennaam ENVR, is geen onbekende in de Surinaamse muziekwereld. Het is opgevallen, dat de veelzijdige ENVR op social media Surinaamse vrouwelijke ondernemers aan het promoten is. Hij doet het als empowerment naar Surinaamse vrouwelijke ondernemers. Aan de andere kant is het ook positieve energie die hij uitstraalt naar de samenleving toe, eigenlijk de wereld. De zanger heeft al een start gemaakt met de vrouwelijke ondernemers die hij persoonlijk kent, daarna zal hij op onderzoek uit gaan naar anderen. Een en ander is te volgen op zijn Facebook-pagina. Voor wat muziek betreft komt hij voorlopig niet echt uit. Hij heeft naar eigen zeggen zoveel liggen, maar weet nog steeds niet wat en wanneer het uit te brengen. Maar, het komt zeker goed, belooft ENVR.

Enver Panka is vanaf zijn negende jaar bezig met muziek. Hij is een zanger, rapper, songwriter en muziekproducent. Hij is ook samenwerking aangegaan voor projecten met tal van artiesten. Enkele bekende songs van hem zijn ‘Wat We Hebben’, ‘Drama’ en ‘Bomikie’

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!