Dj Zunils lanceert mixtape genaamd Live en Direct part 3

De welbekende Nederlandse diskjockey Dj Zunils heeft zijn nieuwste productie gelanceerd. In een gesprek vertelt Sunil Soekra over zijn mixtape en optredens het volgende: 

“Zoals mensen van mij verwachten, ben ik een allround DJ. Ik ben gepassioneerd van alle soorten muziekstijlen. Sinds jongs af aan ben ik niet blijven hangen bij één muziekstijl. Ditzelfde wil ik ook voor mijn fans. Ik ben niet het type DJ waar je maar één label op kunt plakken, dit zie je ook terug in mijn tracks en mixtapes. De nummers die ik voor deze tape gekozen heb zijn songs waarvan ik denk dat iedereen zin krijgt in een party. Mijn laatste tapes zijn opnames van een live sessie en zijn niet bewerkt, hierdoor probeer ik een zo realistisch mogelijk gevoel te creëren bij mijn fans, alsof je echt op een feest bent”

Huidige Covid situatie

“Net als mijn collega’s in de muziekbranche ben ook ik uiteraard getroffen door deze periode. Ik had een volgeboekte kalender, die ik in zijn geheel heb moeten annuleren. Denk hierbij aan alle soorten feesten. Van privé feesten tot aan commerciële evenementen. Dit was niet alleen zuur voor mijzelf, maar natuurlijk ook voor mijn klanten en fans.”

“In de tussentijd heb ik niet stilgezeten en heb veel tijd in de studio doorgebracht. Heb een aantal projecten online gezet en ben met een hoop projecten bezig, maar daar zien jullie in de toekomst meer van. Nu de versoepelingen mondjesmaat ingevoerd worden, begint alles langzaam weer te lopen. Ik heb steeds meer feesten en partijen, al zijn er nog bepaalde beperkingen waardoor het helaas nog steeds niet is wat het was. Maar het gaat de goede kant op, waardoor ik weer kan doen wat ik graag doe, draaien en evenementen organiseren”, aldus Sunil Soekra.

Naast zijn rol als Dj Zunils in de entertainment scene is Sunil ook verbonden aan de organisatie Royaldutch entertainment. Zij hebben top Indiase artiesten zoals Neha Kakkar, Indiase popgroep Sanam, Armaan Malik,  Kumar Sanu naar Suriname gehaald. 

(Khoesiaal P.)

Dj ZunilS · DJ ZUNILS (LIVESET) LIVE & DIRECT MIXTAPE Part 3 – 2021

error: Kopiëren mag niet!