Chenelva Touwnaar (14) al sinds 24 augustus vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname verzoekt de opsporing van het vermiste 14-jarig meisje Chenelva Touwnaar. Het meisje is woonachtig aan de Franchepanestraat no. 95 in Paramaribo.

Ze is op dinsdag 24 augustus, op een tijdstip gelegen tussen 10.00 uur en 10.30 uur, op een onbewaakt moment weggelopen. Zij is sindsdien niet meer gezien.

Het meisje was gekleed in een witte jurk met zwart gekleurde figuranten als rechthoeken en had bruine platte schoenen aan.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van Chenelva wordt verzocht om contact te maken met de politie van de Afdeling Jeugdzaken via de telefoonnummers 404565 of 404689, de Centrale Meldkamer via het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!