Bewoner Jagtlust (36) sinds 26 augustus vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van de politie heeft de hulp van de samenleving nodig bij de opsporing van de vermiste Ferginio Arianto Pawirotaroeno.

De man is geboren op 10 januari 1985 te Commewijne en woont aan de Commissaris Thurkowweg #255 te Jagtlust in het district Commewijne.

Hij is op donderdag 26 augustus omstreeks 22.00 uur van huis vertrokken met een groene bromfiets van het merk Yamaha, kentekend 89854, om naar zijn vriendin te Lust & Rust te gaan. Hij is volgens verklaringen niet aangekomen. SIndsdien is de man spoorloos.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze man wordt verzocht om contact te maken met de politie van de ressort Meerzorg via de telefoonnummers 354045 en 355185, de Centrale Meldkamer via het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!