16-jarige Malvina Djaba als sinds 29 juli vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname heeft vrijdag 10 september bekendgemaakt, dat zij de hulp van de samenleving inroept bij de opsporing van de al sinds 29 juli vermiste 16-jarige Malvina Djaba. 

Het meisje is geboren op 18 mei 2005 in Frans Guyana en is wonende aan de Agenoriaweg # 41 in Paramaribo.

Ze is op donderdag 29 juli, omstreeks acht uur ‘s avonds, van huis vertrokken met onbekende bestemming. Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van dit jonge meisje wordt verzocht om contact op te nemen met de politie van de Afdeling Jeugdzaken via de telefoonnummers 404565 of 404689, de Centrale Meldkamer via het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost

error: Kopiëren mag niet!