Waarnemend-president Brunswijk gaat problemen PCS met president Santokhi bespreken

Op woensdag 08 september 2021 heeft de Waarnemend-president Ronnie Brunwijk heeft woensdag 8 september een oriëntatiebezoek gebracht aan het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS). Hij was hierbij vergezeld van enkele functionarissen van zijn kabinet. 

Tijdens de presentatie van de Algemeen Directeur van PCS, drs. Raj Jadnanansing, kreeg de waarnemend-president meer inzichten in onder andere de dienstverlening van het PCS evenals de financiering van de zorg.

Waarnemend Medisch Directeur drs. Rudie Dwarkasing wees tijdens de presentatie op het belang van het decentraliseren van de psychiatrische zorg naar verschillende districten waaronder Albina. 

Brunswijk bedankte de directeuren voor hun presentatie en sprak de intentie uit om op korte termijn samen met de president om de tafel te zitten om de problemen van het Psychiatrisch Centrum Suriname nader te bespreken. 

error: Kopiëren mag niet!