Song ‘Vibe Bij Jou’ is samenwerking van de artiesten Vansen en King Koyeba

Een nieuw productie genaamd ‘Vibe Bij Jou’ is gelanceerd. De krant verkreeg de volgende informatie van Mc Vuure. De 19-jarige zanger Vansen is opgegroeid met muziek. Hij is voor het nummer Vibe Bij Jou’ een samenwerking aangegaan met de welbekende artiest, King Koyeba. Hiermee heeft Vansen zijn eerste single gelanceerd.

‘Vibe Bij Jou’ is met een bijbehorende clip uitgebracht en is te bekijken via YouTube.

“In de 1e week hebben we al 10K views. Het zou geweldig zijn om dit live met King Koyeba in Suriname te performen na die hele Covid-situatie. Verder heb ik twee singles gereed, een reggae en een urban track. Houd mijn social media pages in de gaten voor updates. Ik ben opgegroeid met muziek om me heen. Mijn moeder is van Nederlands-Javaanse afkomst en mijn vader is Surinaams. Mijn vader is zelf ook muzikant en speelt reggae. Zodoende heb ik al die invloeden, melodieën onbewust tot me genomen tijdens mijn jonge jaren. Aan mijn zang en rap probeer ik altijd een melodie aan te geven, ook door Surinaamse zinnen erin te verwerken”, aldus Vansen in een gesprek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!