Paddy Pimblett debuteert bij UFC met KO-zege op Luigi Vendramini

Paddy ‘The Baddy’ Pimblett heeft woord gehouden en heeft in zijn UFC-debuut in Las Vegas (VS) de Braziliaan Luigi Vendramini met een KO verslagen. Het 26-jarige Britse lichtgewicht overleefde een aanval van zijn rivaal Vendramini in de eerste ronde, voordat hij terugkwam voor een knock-out tegen Vendramini in het openingsgevecht van het hoofdprogramma bij UFC Vegas 36 in de nacht van zaterdag op zondag 5 september.

Het einde kwam op 4.25 van de eerste ronde nadat Pimblett een verpletterende knock-out boekte op Vendramini met een rake rechtse hoek, die de Braziliaan naar het canvas stuurde tijdens het gevecht in de UFC Apex, Las Vegas. 

“Wat heb ik je gezegd”, zei Pimblett na het gevecht. “Ik ben hier om het over te nemen. Ik ben de nieuwe man.”

Pimblett heeft alle aandacht sinds hij tekende bij de UFC en hij voldeed zeker aan de verwachtingen met zijn eerste overwinning. Nu zal hij daarop voortbouwen terwijl hij zichzelf een toekomstige superster in de selectie van de UFC noemt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: