Priyanka Chopra draagt ​​mangalsutra tijdens haar fotoshoot

Actrice Priyanka Chopra poseert voor Vogue India en is gezien in een pluizige rode jurk met als sieraad een Bulgari-mangalsutra. Het is niet de mangalsutra die ze kreeg op haar bruiloft.

Priyanka plaatste foto’s van de shoot op Instagram en zei dat de mangalsutra binnenkort zal worden vrijgegeven. “Dit is een relatie die al vele jaren in de maak is, het is er een die me om zoveel redenen zoveel vreugde brengt … een daarvan is de Mangalsutra (binnenkort beschikbaar) die we hebben gecreëerd. In gesprek met @jc.babin, @lucia_silvestri en het @bulgari-team bijna 3 jaar geleden en het is zo’n geweldig gevoel om het tot bloei te zien komen – het is zo elegant en chic, ontworpen voor de moderne Indiase vrouw die de leiding neemt over haar eigen leven. Ik ben zo trots op deze samenwerking, ‘, schreef ze bij haar bericht.

In een interview met Vanity Fair had Priyanka gezegd dat haar mangalsutra en een diamanten ring gekregen van haar vader namelijk het kostbaarste cadeau is die ze ooit heeft ontvangen. Priyanka Chopra trouwde in 2018 met zanger Nick Jonas in Jodhpur. Een dag na haar huwelijk werd ze gespot door de paparazzi op het vliegveld. 

Haar aankomende projecten zijn Matrix 4: Resurrections, comeback-film in Bollywood van de actrice genaamd: Jee Le Zaraa. Farhan Akhtar is de regisseur, de actrices Katrina Kaif en Alia Bhatt zullen ook te bewonderen zijn in Jee Le Zaraa.

error: Kopiëren mag niet!