World Cleanup Day in de startblokken


World Cleanup Day 2021 op 18 september staat weer voor de deur. In Suriname heeft stichting Support Recycling Suriname (SuReSur) het voortouw genomen. Op deze dag kunnen mensen deelnemen door hun erf, berm en of omgeving van wied en vuil te ontdoen.

Vrijwilligers trekken ook naar verschillende locaties in het land om de handen uit de mouwen te steken.

De coördinatrice, Sabrina Hasselbaink, laat weten dat 150 vrijwilligers in de startblokken staan om op verschillende locaties mee te helpen om het land schoon te maken. Naast de vrijwilligers van SuReSur bestaat de logistieke ondersteuning uit Openbaar Groen voor het ophalen van de volle vuilniszakken.

Niet alleen in Paramaribo, ook in Nickerie zullen in alle 5 ressorten mensen actief zijn. Dit geldt ook voor Commewijne, Wanica en Meerzorg. Hasselbaink benadrukt, dat in de diverse ressorten verschillende ressortsraadsleden zullen participeren.

RB

error: Kopiëren mag niet!