Man (49) met schotwonden dood aangetroffen langs weg naar Kraka

Het lichaam van de 49-jarige Andro Thomas is donderdag langs de weg naar Kraka, nabij de Carolinakreek, met schotwonden aangetroffen, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdagmiddag 3 september.

Na de melding van een schietincident deden agenten van het bureau Zanderij de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het lijk van Thomas op de rechterberm van de weg aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. 

Onderzoek wees uit dat het slachtoffer te voet van huis vertrok om werkzaamheden te gaan verrichten te plantage Babunkriki.  Op een bepaald moment moet hij vermoedelijk vanuit het aangrenzend bos zijn beschoten. Het motief voor het doodschieten van Thomas is vooralsnog niet bekend. De schutter is nog niet achterhaald.  

Het lichaam van Thomas is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is inmiddels door de politie van Zanderij overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!