BEP heeft vooralsnog geen inhoudelijke reactie op “onthullingen” Bouterse

De politieke partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft vooralsnog geen inhoudelijke reactie op de “onthullingen” van oud- president Desi Bouterse tijdens diens persconferentie dinsdag 31 augustus. 

Dit zegt de partij bij monde van de voorzitter en parlementariër Ronny Asabina. De gewezen president heeft tijdens de persconferentie onthuld, dat de onderwereld bereidt is de uit zijn wapenkamer gestolen wapens terug te geven onder bepaalde voorwaarden. Het gaat om wapens van het Nationaal Leger die in een wapenkamer op zijn residentie te Leonsberg waren opgeslagen.

“Zoals de huidige president aangeeft en wij het nieuws ook volgen, is de zaak in handen van de justitiële autoriteiten”, aldus Asabina.

De BEP hoopt en verwacht dat justitiële autoriteiten de ruimte krijgen om conform wet en recht klaarheid te brengen in deze primair voor de samenleving veiligheid bedreigende zaak.

VP

error: Kopiëren mag niet!