Zangeres Gudu The Strongest brengt song ‘Vergeef Mi’ uit

Zangeres Gudu The Strongest heeft een nieuwe song ‘Vergeef Mi’ uitgebracht. Ze is geboren in Suriname en opgegroeid in Suriname, de VS en Nederland.

Met het nummer ‘Vergeef Mi’ roept ze een ieder op vergeving te vragen aan God of aan degenen met wie iemand slecht heeft geleefd. Spijtbetuiging, erkenning en bewustzijn, komen ook aan bod in het nummer en zetten mensen aan tot nadenken over de slechte en goede dingen die ze allemaal meemaken in het leven.

‘Vergeef Mi’ is geïnspireerd door een lied van Damaru ft. Booster, Diego Vrede en Poppe in het jaar 2007. De opnames zijn gedaan in de studio van Cegan Records. Behalve zingen doet Gudu The Strongest graag aan dansen, zwemmen, socializen, acteren en organiseren.

De veelzijdige artieste kan zich uiten in het Sranantongo, Engels en Saramacaans. Zij is thuis in de muziekstijlen reggae, rap, kaseko, hip hop en dancehall.

‘Vergeef  Mi’ is gelanceerd met een bijbehorende videoclip. Andere songs van haar zijn ‘Yu E Kibri Mi’ en ‘On My Own’.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!