Sayenne: “Sinds ik jonger was hield ik al van verkopen”

Sayenne is een jonge dame die samen met haar moeder groente langs de Martin Luther Kingweg verkoopt. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Sayenne, dat het toch een beetje lukt met de verkoop.

Maar, ze geeft aan dat ze wel graag zou willen dat hun groente iets meer aan de goede kant zou zijn, zodat de klanten het kunnen kopen. Ze kopen namelijk groenten op, die ze dan opnieuw verkopen. Op de vraag of mensen wel eens klagen over hun prijzen, zegt Sayenne dat de prijzen nogal redelijk zijn.

Heel veel jongeren schamen zich om met hun ouders langs de weg of onder de markt te verkopen. Maar, dat is niet het geval bij Sayenne. Sayenne zegt: “Sinds ik jonger was hield ik al van verkopen, zodat ik in contact kon komen met verschillende mensen, mensen met verschillende karakters en denkwijze.” 

Verkopen combineert ze ook met de school. Ze volgt online lessen en in de avonduren studeert ze wanneer ze tentamens heeft. Sayenne wil in de toekomst accountant worden.

SK

error: Kopiëren mag niet!