Man (32) bewerkt zijn moeder met bezem om boze geest te verdrijven

De 32-jarige M.S. is maandag 30 augustus in alle vroegte door de politie van De Nieuwe Grond voor mishandeling en bedreiging van zijn moeder op zijn woonadres opgespoord en aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdagochtend 1 september.

Zijn 52-jarige moeder had op diezelfde dag aangifte tegen haar zoon gedaan op het politiebureau. Uit het voorlopig politieonderzoek kwam naar voren, dat haar zoon zijn moeder had mishandeld, omdat zij had geweigerd haar telefoonoplader aan hem te geven. Dit viel niet in goede aarde bij de zoon, waarop hij naar een bezemstok greep waarmee hij zijn moeder te lijf ging. De vrouw heeft slagen op haar hoofd en lichaam moeten incasseren. Ook bracht de zoon zijn moeder klappen toe in het gezicht. 

M.S. gaf toe zijn moeder te hebben geklapt, omdat zij volgens hem behekst is. Om de boze geest uit haar lichaam te verdrijven bracht hij haar met een bezemstok slagen toe.

De zoon is drugsverslaafde en is eerder in aanraking geweest. Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.S. achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!