Minister Levens ontvangt scheidende Unicef-vertegenwoordiger

De minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) Marie Levens heeft vrijdag 27 augustus bezoek gehad van de scheidend vertegenwoordiger van het Kinderfonds van de Verenigde Naties in Suriname (Unicef) Patrick Matala. Tijdens zijn bezoek heeft de vertegenwoordiger de minister bedankt voor de prettige, positieve en vredige samenwerking tussen het ministerie en het Unicef.

Verder complimenteerde de Unicef-vertegenwoordiger de minister voor het feit dat zij er alles aan gedaan heeft om het schooljaar zoveel als mogelijk te redden. Hij hoopt dat de bewindsvrouwe voortzetting zal geven op het gebied van innovatie binnen het onderwijs en dat haar visie wordt gecontinueerd.

Minister Levens bedankte de vertegenwoordiger voor zijn ondersteuning en samenwerking de afgelopen periode en wenste hem verder succes toe in zijn carrière

error: Kopiëren mag niet!