Covid-maatregelen blijven ongewijzigd weer 3 weken van kracht

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft dinsdagochtend 31 augustus tijdens een persconferentie gezegd, dat de Covid-maatregelen de komende drie weken ongewijzigd van kracht blijven. Volksgezondheid legt de verantwoordelijkheid bij de samenleving, de burgers.

De avondklok blijft dus ook gelden van negen uur ‘s avonds tot zes uur ‘s morgens.

Ramadhin benadrukte dat van het aantal opnames in ziekenhuizen in augustus, 325, slechts 9 personen bleken te zijn gevaccineerd, de andere personen waren niet of deels gevaccineerd. Maar, niet onvermeld mag blijven dat een volledig gevaccineerde vrouw op de ICU van een ziekenhuis is overleden. De minister haastte zich er meteen achteraan te zeggen, dat er bij deze patiënte wel sprake was van diverse onderliggende ziekten. 

Tijdens de persconferentie kwam van het Korps Politie Suriname nog met de mededeling, dat overtreders van de avondklok niet meer worden overgebracht naar het André Kamperveen Stadion, maar meteen een boete krijgen opgelegd.

PK

error: Kopiëren mag niet!