Autowrak langs de weg zorgt voor gevaarlijke situatie

Een geïrriteerde burger geeft tegenover Dagblad Suriname aan, dat een autowrak in de Marietje- en Aswa Mukriestraat, in Paramaribo, voor een gevaarlijke situatie op de weg zorgt.

Het autowrak is volgens de burger afkomstig van een man die autowrakken op zijn erf opslaat. “Er is geen ruimte om te lopen. De auto’s rijden vaak genoeg met een hoge snelheid, wat een gevaar vormt voor de schoolkinderen.”

Ook geeft de burger te kennen, dat er een politiefunctionaris vlak naast woont. Maar, desondanks wordt er niet opgetreden. “De politie is ook al eerder op de hoogte gesteld van de situatie.” De burger ziet graag dat het autowrak verwijderd wordt, zodat het geen gevaar meer vormt voor de mensen in de omgeving en vooral de schoolkinderen.

SK

error: Kopiëren mag niet!